Dikkat! Bu formu sakın doldurmayın

19.07.2019 09:58

Trabzon’da jigolo olmak için internette başvuru yapan O.Ç., nasıl dolandırıldığını anlattı.

Dikkat! Bu formu sakın doldurmayın

Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre; pazarlamacılık yapan 23 yaşındaki O.Ç., 13 Temmuz’da polise başvurarak başına gelenleri anlattı.

 10 Temmuz’da internette jigolo başvurusu reklamı gördüğünü, ‘Ayda bin lira ile 3 bin lira arasında kazanç sağlayabilirsiniz’ yazan reklama tıkladığını ve karşsıında bir ajans sayfası çıktığını söyleyen 23 yaşındaki adam ondan sonra olanları şu sözlerle anlattı:

"Girdiğim sayfanın içeriğinde ‘jigolo başvuru formu’ vardı. Adımı, soyadımı, telefonumu ve adresimi yazarak formu doldurdum. 13 Temmuz’da Erzurum’a bekçilik sınavına gitmiştim. Trabzon’a dönerken telefonum çaldı. Bilmediğim bir numaraydı. Arayan kişi adının Hakan olduğunu, İstanbul’dan aradığını, bir bayanla görüşme ayarladığını, abone ücreti olarak 500 lira yatırmam gerektiğini söyledi. Verdiği kimlik numarasına 500 lirayı bankadan gönderdim.”

"Bana iyi oldu"

Her şeyin yaklaşık 3 saatte olup bittiğini ve kendisinden sürekli olarak para istenince dolandırıldığını anladığını söyleyen O.Ç., şikayetçi olduğunu söyledi. 

Ayrıca hakkında çıkan haberlere tepki gösteren genç adam, "Arkadaş kurbanı olduk, bana iyi oldu. Bekçilik başvurum da sıkıntıya girdi" dedi. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto