Lapseki’de AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı yapıldı

24.01.2019 09:43

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, AK Parti Lapseki İlçe Başkanlığı hizmet binasında teşkilat üyelerinin katılımıyla aday tanıtım toplantısı düzenlendi.AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer, ilçe merkezinde mevcut Belediye Başkanı...

Lapseki’de AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı yapıldı

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, AK Parti Lapseki İlçe Başkanlığı hizmet binasında teşkilat üyelerinin katılımıyla aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer, ilçe merkezinde mevcut Belediye Başkanı ve 2019 yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Eyüp Yılmaz ile yola devam edilirken, Çardak beldesinde Ahmet Öztürk, Umurbey beldesinde Nail Pekşen ile bayrak değişikliğine gidildiğini hatırlattı. “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı” diyen Özer, hayal denilen birçok projeyi gerçekleştirdiklerini ifade ederek, altyapı, temiz içme suyu, doğal gaz gibi tamamlanan birçok yatırıma atıfta bulundu. Belediye başkan adayları yaptıkları ortak açıklamada yeni projelerle daha yaşanabilir bir çevreye kavuşacaklarını ifade ederek en kısa zamanda çalışmalara başlayacaklarını kaydettiler.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto