Kızı polise vurdu! Annesi kızının üzerine yürüdü

15.12.2020 11:41

Bursa’da 25 yaşındaki kadın, maske takması için kendisini uyaran polis ekiplerine iddiaya göre saldırıp, hakaret etti. O esnada olay yerine gelen annesi, genç kadının polise vurduğunu öğrenince onun üzerine yürüyüp, tepki gösterdi.

Kızı polise vurdu! Annesi kızının üzerine yürüdü

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Osmangazi Metro İstasyonu önünde görev yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Güven Timleri Büro Amirliği’nde görevli polis memuru, koronavirüs tedbirleri kapsamında maske takmayan Gamze S.'yi(25) uyardı. Ancak uyarıya sinirlenen Gamze S., iddiaya göre polis memuruna bağırıp hakaret ederek vurmaya başladı. Polis ekibi, işlem yapmak için Gamze S.'yi sakinleştirmeye çalıştı. Polise mukavemet gösterip kaçmaya çalışan Gamze S.'nin yanına bir süre sonra bir kadın geldi. 

KIZININ ÜZERİNE YÜRÜYÜP HESAP SORDU

Gamze S.'nin annesi olduğunu iddia eden kadın da polis memurlarına hakaret etti. Kadın, kızının polis memuruna vurduğunu öğrenince bu kez onun üzerine yürüyüp, 'Sen neden polise vuruyorsun' diyerek tepki gösterdi. Polis ekipleri, öfkeli kadını güçlükle sakinleştirdi.

"İLAÇ KULLANIYORUM, ÖZÜR DİLERİM"

​Polis memurlarıyla konuşan Gamze S., “Sen bana bağırdın. Ben sinir hastasıyım. İlaç kullanıyorum. Özür dilerim. Moralim çok bozuk. Vurduğum için özür dilerim” ifadelerini kullandı. 

Gözaltına alınan Gamze S., Çarşı Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü. Koronavirüs tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle 3 bin 150 TL ceza kesilen Gamze S., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Ayrıca Gamze S. hakkında görevli memura mukavemet ve hakaretten adli işlem başlatıldı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto