Bursa'da sokağa çıkma yasağına uymayan Süleyman Satılmış sokak ortasında dehşet saçtı

03.12.2020 09:25

Bursa'da sokağa çıkma yasağına uymayan Süleyman Satılmış (20) ve 2 arkadaşı, bekçilerle tartışıp, muhabirlere saldırdı. “Ben boksörüm” diye bağıran Satılmış, saldırdığı bir gazetecinin burnunu kırdı. 

Bursa'da sokağa çıkma yasağına uymayan Süleyman Satılmış sokak ortasında dehşet saçtı

Olay, Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi Kibar Sokak’ta dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Devriye görevi yapan mahalle bekçileri, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 3 gençle karşılaştı. Kimlik kontrolü yapan mahalle bekçileri, Süleyman Satılmış (20), Muhammet Ö. (18) ve O.Ç.'ye (17), kısıtlamayı ihlalden ceza kesilmesi için polis ekiplerinden yardım istedi. 

Bu sırada taşkınlık yapıp, bekçilere mukavemet gösteren gençler, o sırada olayı haberleştirmek için orada bulunan ve kendilerini görüntüleyen muhabirlere saldırdı. Grup, çekim yapan kameramanın elinde bulunan ışığa vurarak yere düşürdü. Boksör olduğu belirtilen gençlerden Süleyman Satılmış ise muhabirin yüzüne yumruk attı. Muhabir yere yığılıp, baygınlık geçirirken, bekçilerin müdahale ettiği Süleyman Satılmış, muhabirlere dönerek, “Ben boksörüm” diye bağırdı. Muhabirlere küfür ve hakaret eden saldırganlar, bekçiler tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

YUMRUK DARBESİYLE BAYILDI 
 

İhbar üzerine olay yerine takviye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bayılan muhabire ilk müdahaleyi polis ekipleri ve muhabir arkadaşı yaptı. Gazeteci, gelen ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan gazetecinin burnunun kırıldığı tespit edildi. 

Saldırganlar gözaltına alınarak, Merinos Polis Merkezi’ne götürüldü. Saldırganlara, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri gerekçesiyle 3 bin 186'şar liradan toplam 9 bin 558 TL para cezası uygulandı. Muhammet Ö. ve O.Ç., emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Süleyman Satılmış’ın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.


 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto