Bursa'da minibüs ile otomobil çarpıştı! 2'si ağır 7 yaralı

13.11.2020 17:04

Bursa’da, minibüs ile otomobil çarpıştı. Kazada 2’si ağır 7 kişi yaralandı.

Bursa'da minibüs ile otomobil çarpıştı! 2'si ağır 7 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesi Yenişehir yolu Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı’nda meydana gelen kazada, İnegöl'den Yenişehir’e giden Metin Kelebek (45) yönetimindeki 16 S 8074 plakalı minibüs, yakınlarının cenazesinden dönen Mustafa Karaca’nın (38) kullandığı 16 CNN 83 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Mustafa Karaca ile araçtaki Hasip Albulut (38), Mustafa Eşiyok (35) ve minibüsteki Rasim Filiz (37), Ercan Doğan (40), Ramazan Çınar (36) ve Muhlis Özdemir (43) yaralandı. Otomobildeki 2 kişi de sıkıştı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışanlar, itfaiye ekiplerince çıkarıldı.

Yaralılar ise sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Mustafa Karaca ile Hasip Albulut'un sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. 

Minibüs sürücüsü Metin Kelebek, kaza sonrası “Çarptığım araç aniden karşıma çıktı. Ben aracımı en sol şeride attım ama maalesef yapacak bir şey kalmadı. Ben yara almadım” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto