Başkan Can, sanayi esnafı ile bir araya geldi

22.01.2019 15:55

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, sanayi esnafı ile bir araya geldi.Beraberinde, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman’ın da bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Nihat Can, esnafa hayırlı ve kazançlı işler temennisinde bulundu....

Başkan Can, sanayi esnafı ile bir araya geldi

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, sanayi esnafı ile bir araya geldi.

Beraberinde, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman’ın da bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Nihat Can, esnafa hayırlı ve kazançlı işler temennisinde bulundu. Ziyareti hakkında değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Can, “Bilecik’teki ekonomimiz ve sanayisine emekleri ile katkıda bulunan küçük sanayi sitesi esnafımızı ziyaret ettik. Esnaf kardeşlerimizin çayını içtik, 31 Mart yerel seçimlerinde hemşehrilerimizin desteklerini talep ettik. Şehrimiz için daha yapacak çok işimiz var. İnşallah bütün esnafımız ve insanımızla el ele vererek, şehrimizi en iyi yerlere getirmeye çalışacağız’’ ifadelerini kullandı.

Ziyaretinde Bilecik Belediyesi’nin çalışmaları hakkında esnafa bilgi veren Belediye Başkanı Nihat Can, esnaf ve vatandaşların sorularını da cevapladı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto