YÖRÜK ÇADIRI TEMALI PARK

25.05.2017 12:00

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde belediye tarafından yapılan yörük çadırı temalı park törenle açıldı.

YÖRÜK ÇADIRI TEMALI PARK

Kumluca Belediyesi tarafından Beykonak Mahallesi Resiller mevkiinde yaptırılan parkın açılışına Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kayhan, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Süleyman Sarı tarafından bağışlanan yaklaşık 1400 metrekare alanda inşa edilen parka Yörük çadırı temalı otağ konuldu.  Parkın içindeki şadırvan ise Ese ve Ümmü Yalçın adlı hayırseverler tarafından yaptırıldı. Törende Beykonak Sevim Öner Ortaokulu öğrencileri tarafından halk oyunları gösterileri sergilendi.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, parkın yerini bağışlayan Süleyman Sarı ve şadırvanın yapımını üstlenen Ese ve Ümmü Yalçın adlı hayırseverlere teşekkür etti. Başkan Çetinkaya, "Beykonaklı vatandaşımıza danıştık. Buraya en uygun parkın yörük çadırı temalı bir parkın uygun olacağının kanısına vardık. Kısa zamanda bu hizmeti yaptık. Hizmetin daha iyisine layık olan Beykonaklı vatandaşımızın hizmetine sunduk. Bundan sonraki hedefimiz Mavikent Şehit Ömer Halisdemir Parkı olacaktır. Umarım en kısa zamanda da o parkımızın açılış törenini de gerçekleştiririz" dedi.

Beykonak Resiller Cami imamı Sabri Bayır tarafından yapılan duadan sonra protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi. Ardından hayırseverlere plaket takdim edildi.

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto