Yeni'den öğrencilere 'Sevdiğiniz İşi Yapın'

11.12.2018 19:13

Akdeniz üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler 3. Sınıf öğrencileri ile buluşan Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mevlüt Yeni gençlerle buluşmasında hayata dair  ipuçları verip hayata atıldıktan sonra karşılaşacakları zorluklar ve başarının sırlarını anlattı.

Yeni'den öğrencilere  'Sevdiğiniz İşi Yapın'

Akdeniz üniversitesi rektör danışmanı Feyzullah Arslan ın dersine konuk olan Mevlüt Yeni, hayatta başarılı olmak istiyorsanız mutlaka sevdiğiniz bir işi yapın sadece üniversite bitirmek için gittiğiniz okulda Akademik eğitim alırsınız diploma alırsınız ancak yeteneğinize uygun sevdiğiniz bir işi bulup orada ilerlerseniz başarılı olursunuz"dedi.

Başkan Yeni, öğrencilere 'akademik eğitiminizden mutlaka kendinize yatırım yapın yatırımdan kastım bir dil öğrenmek, sosyal insan olmak, yapmak istediğiniz mesleği seçip okul bitmeden sahaya inmektir' şeklinde tavsiyelerde bulundu.

Sosyal medyada gençlerin çok fazla zaman kaybettiğini anlatan Yeni 'kendinizi  zehirleyen boş şeylerden  uzak durun, herşeyi okuldan ailenizden beklemeyin, araştıran soran sorgulayan, dünya ile bağlantısı olan bireyler olmaya çalışın. Bunları yaparsanız yapmayanların önüne geçer tercih edilen insan olursunuz' şeklinde öğrencilere öğütler verdi.

Yeni ile birlikte öğrencilerle buluşan KITUYAD Başkanı Nazmi Pınar ise ders konusu olan SUNUM teknikleri ve mesleki deneyimleri hakkında öğrencilere kesitler sundu. 
Feyzullah Arslan ders bitiminde katkılarından dolayı Yeni ve Pınar'a teşekkür etti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto