Vicdansız sürücü pes dedirtti!

01.02.2020 08:58

Antalya’da otomobilin çarpıp kaçtığı kedi telef oldu. Hayvanseverler kedinin ölümüne neden olan sürücünün yakalanıp gerekli cezayı almasını istedi.

Vicdansız sürücü pes dedirtti!

Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Altındağ Mahallesi TRT Caddesi’nde siyah bir otomobil yavru bir kediye çarptı. O an olay yerinde olan Antalya Candost Derneği Başkanı Arife Yanık, yaralı kedinin yardımına koştu.Yanık, kediyi aracıyla hastaneye ulaştıramadan öldü.

Olay anını anlatan Yanık, ”Biz TRT Caddesi'ndeydik. Kedi yolun karşısında yemeğini yedi ve yola indi. Yoldan gelen siyah otomobilli bir sürücü yavaş yavaş gelerek kedinin üzerinden geçti. Ardından arkasına bile bakmadan kaçtı gitti. Biz hemen kediyi aldık ama hastaneye yetiştiremeden öldü. Belki sürücü daha da yavaşlasa kedi geri kaçacaktı. Aracın sahibi olduğu şirketi aradım, gerekli incelemeyi yapacaklarını söylediler" dedi.

Sürücünün bulunması için polis merkezine de başvuru yapacağını dile getiren Yanık, "MOBESE kameralarından aracın plakasının belirlenip, sürücünün gereken cezayı almasını istiyoruz. Şirketten de sürücü hakkında bir yaptırım bekliyoruz. Biz hayvanseverler olarak bu işin peşini bırakmayacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto