Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’ten AGC’ ye ziyaret

06.12.2019 16:45

AGC Başkanı Mevlüt Yeni, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i makamında ağırladı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’ten AGC’ ye ziyaret

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (AGC) Mevlüt Yeni’yi makamında ziyaret etti. 

Ziyarette AGC Başkanı Mevlüt Yeni cemiyetin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Yeni, AGC’nin her siyasi düşünceye eşit mesafede yaklaştığını, cemiyeti siyaset üstü bir kurum olarak tutarak, ülkemize faydası olan her türlü projeye destek verdiklerinin altını çizdi. 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "AGC’nin klasik dernekçiliğin dışına çıkarak, öğrenci bursları vererek geleceğin teminatı gençlerin eğitimine katkı sağladığını duyuyoruz. Bir yandan meslek sorunlarının çözümüne çabaladığını, diğer yandan da Antalya ve ülke tanıtımı için uluslararası arenada çaba sarf ettiğini görüyoruz. Böyle bir meslek örgütü ile karşılaştığım için mutlu oldum" dedi.

Antalya’nın tarihi semti Kaleiçi’nde Türkiye’de örnek bir cemiyet binasına sahip olmanın önemine dikkat çeken Perinçek, AGC müzesinde duvarda asılı olan cumhuriyet sonrası liderlerin fotoğraflarına hayran kaldığını belirtti. 

Perinçek ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, "Türkiye’de üretim ekonomisi hamlesi başlatıldı. Bu çok önemli bir gelişme hep birlikte bu hamleye destek vereceğiz. Kalkınmanın, ekonomik özgürlüğün yegâne önemi üretimdir. Üretim hamlesini koşulsuz bir şekilde desteklemek gerekir " dedi. 

Perinçek, AGC’nin uluslararası faaliyetlerinin birçok kuruluşa örnek olacak nitelikte olduğunu, bu anlamda Rusya, Çin ve İran’la bir çalışma olması halinde kendisinin her zaman destek olacağını söyledi.

Başkan Yeni, Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek'e ziyaret anısına üzerinde Mustafa Kemal Atatürk'ün imzası olan kravat hediye ederek Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin flamasını takdim etti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto