ULUS LİONS KULÜBÜ'NDEN YARDIM

13.06.2017 15:00

İSTANBUL Ulus Lions Kulübü üyeleri Antalya'nın Demre İlçesi'ni ziyaret ederek, Yunus Emre İlkokulu'na 2 dizüstü bilgisayar ve 2 koli boyama ve çocuk kitabı hediye etti.

ULUS LİONS KULÜBÜ'NDEN YARDIM

İstanbul Ulus Lions Kulübü üyeleri tarih turu kapsamında Demre'ye geldi. Geziye, Ulus Lions Kulübü Başkanı Şule Büyükyılmaz, Kurucu Başkan Oya Sebüç, Başkan Yardımcısı Ayla Gürsoy'un aralarında bulunduğu 12 kadının katıldığı gezide kulüp üyeleri Noel Baba Anıt Müzesi, Myra Antik Kenti, Andriake Liman Kenti ve Likya Uygarlıkları Müzesi'ni gezdi. Ardından Beymelek Taş Evleri ziyaret etti.

Heyet, Beymelek Taş Evler'in kurucusu ve eski Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör aracılığıyla ilçenin en büyük ilkokulu olan Yunus Emre İlkokulu'na 2 dizüstü bilgisayar ve 2 koli boyama ve çocuk kitabı hediye etti. Dizüstü bilgisayar ve kitap kolileri Okul Müdür Yardımcısı Doğan Tuna ve öğrenciler adına 3'üncü sınıf öğrencisi Efe Açık'a teslim edildi.

Ulus Lions Kulübü Başkanı Şule Büyükyılmaz, "Bu bir başlangıç. Bu aşamadan sonra Yunus Emre İlkokulu'nun ihtiyaçlarını karşılayacağız. Okulun sorunlarının çözümüne katkı sağlayacağız. Bir daha gelişimizde okulu da ziyaret edeceğiz" dedi.

Okul Müdür Yardımcısı Doğan Tuna, Şule Büyükyılmaz'a çiçek vererek katkıları için teşekkür etti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto