Turuncu alarm' ile uyarılan Antalya'dan ilginç görüntüler

13.12.2020 18:41

Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nün 'turuncu alarm' kodu verdiği Antalya'da sağanak etkisini sürdürüyor. Özellikle ilçelerde şiddetli yağmur yağarken, kent merkezinde de yer yer yağış kuvvetleniyor. Yağış sonrası bazı noktalarda su baskınları meydana gelirken, sosyal medyada paylaşılan bazı görüntüler ise yağmurun şiddetini gösteriyor.

Turuncu alarm' ile uyarılan Antalya'dan ilginç görüntüler

Antalya'da gün boyu aralıklarla yağan sağanak, kentte hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle Lara semtinde birçok alan, su altında kaldı. Bir site bahçesinde biriken suyun yüksekliğinin, yer yer 70-80 santimetreyi bulduğu gözlenirken, bahçede park halindeki araçların yarıya kadar suyun içinde olduğu görüldü. 

Biriken su nedeniyle park halindeki otomobilin üzerine çıkmaya çalışan sokak köpeği,  çıkamayınca alandan uzaklaştı.

YAĞMUR ALTINDA ÇİFTETELLİ OYNADILAR

Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi'nde 2 genç ise yağmura aldırış etmeden, sokak ortasında yarı çıplak halde karşılıklı çiftetelli oynadı.

Gençler, bir taraftan oynarken, bir taraftan ise yerdeki su birikintisinde ayaklarıyla birbirlerini ıslatmaya çalıştı. 2 gencin çiftetelli oynama anı, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

 Aksu ilçesinde, bir evin tavanından yağmur suları aktığının gösterildiği anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bir kişi de yağmur sularıyla balkonundaki panjurları temizlemeye çalışırken, başka birinin ise otomobilini yıkadığı anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 

Kent merkezindeki Ermenek Mahallesi'ndeki yolu su basarken, bir kişinin kaldırım seviyesini geçen suya olta salladığı anlar da sosyal medyada paylaşıldı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto