TSKGV'den Vali Karaloğlu'na ziyaret

06.10.2017 18:34

TÜRK Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı (TSKGV) İzmir Bölge Temsilcisi emekli Tümgeneral Göktürk Gökbayrak, Vali Münir Karaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Münir Karaloğlu, vakfın, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin güçlenmesinde büyük katkısı olduğunu söyledi. Vakfın hizmetlerini gördüklerini ve bunlarla da gurur duyduklarını belirten Vali Karaloğlu, "Ülkemizin içinde bulunduğu bugünlerde birlik ve beraberliğimiz için mücadele Türk Silahlı Kuvvetlerimize her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bu yüzden bu yönde atılan adımları önemsiyoruz, destekliyoruz. Ülkemiz adına, milletimiz adına başarılar diliyorum" dedi.

TSKGV'nin kara, deniz ve hava kuvvetlerini güçlendirme vakıflarının birleştirilmesiyle 26 Eylül 1987'de kurulduğunu hatırlatan Göktürk Gökbayrak da vakfın ulusal harp sanayinin geliştirilmesi, yeni harp sanayi dallarının kurulması ve harp silah, araç ve gereçlerinin temin edilmesi suretiyle ve milletimizin maddi ve manevi desteğiyle, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin savaş gücünün artırılmasına katkıda bulunduğunu belirtti.

Ziyaretin sonunda emekli Tümgeneral Gökbayrak, Vali Karaloğlu'na vakfın armasını takdim etti.

TURK SILAHLI KUVVETLERI GUCLENDIRME VAKFI (TSKGV) IZMIR BOLGE TEMSILCISI EMEKLI TUMGENERAL GOKTURK GOKBAYRAK, VALI MUNIR KARALOGLU'NA NEZAKET ZIYARETINDE BULUNDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

(DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto