Tapuları Başkan Gül dağıttı

13.10.2017 23:08

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde imarı tamamlanan Kuzdere Mahallesi'ndeki 672 dönüm alandaki hak sahiplerine tapuları törenle verildi

Tapuları Başkan Gül dağıttı

Kuzdere Mahallesi'nin 2009 yılında köy statüsünden mahalleye dönüşmesinin ardından imar çalışmaları başlatıldı. 2014 yılında imar planını onaylamasıyla buradaki 671 bin 944 metrekare alandaki 274 adet parselde birinci etap 18 uygulaması yapıldı. Tüm bu çalışmaların tamamlanmasıyla mahallenin tapuları hazır hale getirildi.

KATILIM YÜKSEK OLDU

Kemer Belediyesi Kuzdere hizmet binası yanında düzenlenen tapu dağıtım törenine Belediye Başkanı Mustafa Gül, CHP Antalya İl Sekreteri Cengiz Gülebay, CHP Kemer İlçe Başkanı Erdem Cesur, Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Can, meclis üyeleri Semih Top, Recep Yılmaz, Cumali Afşin, Özcan Çeliktaş, belediye birim müdürleri, bölge muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı. Tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

"ÖRNEK BİR MAHALLE OLACAK"

Törende mahalle sakinlerine seslenen Başkan Gül, “Kemer'in imar sorunlarını çözmek için 1990 yıllardan bu yana büyük çaba harcadık. Bugün size verdiğimiz sözü tutmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Engelleme girişimlerine ve siyasi oyunlara rağmen tapuları hazır hale getirdik. Mahallemizin imar planı Büyükşehir Belediye Meclisi'nde de engellenmek istendi. Bu durumu protesto etmek amacıyla MHP ve CHP grubu olarak meclisi terk etme kararı aldık. Bu direniş sayesinde planı bir hafta sonra yapılan ara meclis toplantısında kabul ettirdik. Katkısı olan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Belediye olarak gerekli tüm çalışmaları yaparak Kuzdere Mahallesi'ni Arslanbucak gibi örnek bir mahalle haline getireceğiz" şeklinde konuştu. 

(DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto