Şoke eden görüntüler! Yangın yerinde koronavirüs tedbirleri hiçe sayıldı

15.12.2020 10:42

Antalya haber...Antalya’nın Manavgat ilçesindeki lojman olarak kullanılan 3 katlı binanın 2. katında yangın çıktı. Korku dolu anların yaşandığı yangının bulunduğu odada yangını izleyen meraklı kalabalığın büyük bölümünde maske olmadığı ve sosyal mesafenin de korunmadığı gözlendi.

Şoke eden görüntüler! Yangın yerinde koronavirüs tedbirleri hiçe sayıldı

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre; Antalya’nın Manavgat ilçesindeki yangın, Side Mahallesi 1545 sokakta 3 katlı binanın 2. katında çıktı. Oda olarak kiraya verilen 2. katta meydana gelen yangında, alevler birden yükselmeye başladı. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangın, ihbar sonucu bölgeye gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat İtfaiye Birimi ekiplerinin müdahalesi sonucunda, binadaki diğer odalara sıçramadan söndürüldü.

EŞYALAR KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Yangının çıktığı oda ve içerisinde bulunan eşyalar, yanarak kullanılamaz hale gelirken, söndürme çalışmaları sırasında zaman zaman patlamalar meydana geldi. Odada bulunan piknik tüpü, itfaiye eri tarafından soğutulduktan sonra binadan çıkarılarak boş araziye bırakıldı.

KORONA TEDBİRLERİ YOK SAYILDI

Diğer taraftan yangın sırasında gerek binada ikamet eden, gerekse yangını merak ederek gelen vatandaşların büyük bölümünün maskesinin olmadığı ve sosyal mesafenin de hiçe sayıldığı görüldü.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto