Şiddetli yağmur su baskınlarını beraberinde getirdi

13.12.2020 11:43

Antalya haber...Soğuk havaların gelmesiyle Antalya'nın Manavgat ilçesinde görülen şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Evleri su basan bölgede, itfaiye ekiplerince çalışma yapıldı. Bölge sakinleri, her yağmur yağdığında aynı sıkıntıyı yaşadıklarını dile getirdi.

Şiddetli yağmur su baskınlarını beraberinde getirdi

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre; Antalya'nın Manavgat'ta dün gün boyu süren ve gece de etkili olan şiddetli yağış, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kavaklı, Bahçelievler ve Emek mahallelerindeki bazı evleri su bastı. Haber verilmesi üzerine itfaiye ekipleri ve yakın yerlerde oturanlar, evlere giren suyun tahliyesi için seferber oldu. Kurulan motopomplarla su çekildi. Eşyaları kullanılamaz ve evleri oturulamaz hale gelenler, iş insanı Taner Demir Durar'a ait otelde misafir edildi.

"SUYUN GİDECEK YERİ KALMADI"

Emek Mahallesi'nde yaşayan Hacı Varol, 2002'den bu yana aynı yerde oturduğunu belirterek, "Eskiden bu su boş arsalara gidiyordu. Şimdi arsalara ev yapınca suyun gidecek yeri kalmadı. Bu sokağa su gideri yapılması lazım. 2016 yılından bu tarafa Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne, ASAT'a ve Manavgat Belediyesi'ne imza toplayıp başvuru yapıyoruz. Hepsi, bizi başka bir yere gönderiyor. ASAT'a gidiyorum, Büyükşehir'e yönlendiriyor; Büyükşehir'e gidiyorum, ASAT'a yönlendiriyor, Manavgat Belediyesi'ne gidiyorum, ASAT'a gönderiyor. Her yağmurda aynı rezilliği yaşıyoruz" dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto