Şaka değil girdapmış

26.06.2019 10:40

Antalya’nın Serik ve Kemer ilçesinde 16 ve 20 yaşında iki genç boğularak öldü. Şaka yaptığı zannedilen gencin, oluşan girdap nedeniyle boğulduğu ortaya çıktı. Öte yandan diğer genç serinlemek için girdiği denizde boğularak can verdi.

Şaka değil girdapmış

Sabah Akdeniz'den Erdoğan Öztürk’ün haberine göre; Antalya’nın Serik ve Kemer ilçelerinde serinleme molaları kabusla sona erdi. Biri 16 diğeri 20 yaşında olan iki genç boğularak can verdi. İki aileye ateş düştü. 

Serik ilçesinde ailesiyle gittiği piknikte ırmağa giren Tayfun Karaşahin (16) bir anda suda çırpınmaya başladı. Yakınlarının şaka yaptığını düşündüğü Tayfun bir anda gözden kayboldu.

Jandarma ekiplerinin başlattığı arama çalışmasıyla, 2 saatin sonunda Tayfun’un suya girdiği noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde cansız bedenine ulaşıldı.

Tayfun Karaşahin, gözyaşları içinde Deniztepesi Mahallesi’nde toprağa verildi. Tayfun Karaşahin’in iyi bir yüzücü olduğunu belirten akrabaları, “Biz çırpınınca şaka olduğunu sandık. Suda kaybolduğu noktaya baktığımızda girdap olduğunu gördük” diyerek acılarını dile getirdiler.

Otel Çalışanı Boğuldu

Kemer ilçesi Tekirova sahilinde serinlemek için denize giren Hasan Nacar (20) da boğularak hayatını kaybetti. Nacar’ın bir otelde garson olarak çalıştığı öğrenildi. Hasan Nacar’ın cenazesi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine gönderildi. Ailesine ekonomik katkı sağlamak için gurbette çalışan Nacar’ın tabut içinde memleketine dönmesi ailesini üzüntüye boğdu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto