Sahte polisten büyük dolandırıcılık

04.10.2017 12:06

Antalya'da yaşayan Rus Evgeniia Dtysheva, 'polis' ve 'Ömer Demir' olarak tanıdığı bir çocuğunun babası T.A.'dan kendisini dolandırdığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

Konyaaltı'ndaki polis merkezinde çarpıcı iddialarda bulunan  Dtysheva, 2 yıl önce Liman Mahallesi'ndeki bir sitenin spor salonunda kendisini 'Ömer Demir' olarak tanıtan, sonradan T.A. olduğu ortaya çıkan kişiyle görüşmeye başladıklarını, bir süre sonra evlenme teklif ettiğini kaydetti. 

Zaman zaman Rusya'ya gidip geldiğini aktaran Evgeniia Dtysheva, “Eski kocam Ömer ile yaşamamı istemiyordu bu yüzden bana kızdı ve Antalya'ya gelip beni Rusya'ya götürmek istedi. Ömer karşı çıktı ve eski kocamı dövdü. Eski kocam da Rusya'da kendisine çocuğunu göstermediğimi iddia ederek hakkımda dava açtı. Bunun üzerine Ömer bana 'Tüm mallarına tedbir koyduracak, her şeyi satman gerekiyor' dedi. Sitedeki daireme Ömer alıcı buldu ve apar topar sattırdı. Daireyi sattığımız kişiden bir cip ve 80 veya 100 bin dolar aldık. Arabayı üzerime aldım. Ömer 'Senin hesaplarına haciz gelebilir, o yüzden bu para benim hesabımda dursun' diyerek, parayı aldı" dedi.

Yapılan araştırmalarda, kendisini Ömer Demir olarak tanıtan kişinin T.A. olduğu ve bulunduğu belirlendi. Sahte Polis Ömer Demir’in  18 Temmuz’dan beri ortadan kaybolduğu ifade edildi.  Sabıkası olduğu belirlenen T.A.'nın, polis kıyafetli fotoğrafları dikkati çekti.

(Süleyman EKİN / DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto