Rus balerin Alanya'yı tanıttı

09.10.2017 22:54

Rusya'nın gelecek vaat eden balerini 17 yaşındaki Maria Khoreva, Alanya'da çektirdiği fotoğrafları sosyal medyadaki 176 bin takipçisiyle paylaştı.

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin'in girişimleriyle Alanya'ya gelen genç balerin Maria Khoreva, Tersane ve Kızılkule'de fotoğraf çektirdi. Maria Khoreva, fotoğrafları Instagram hesabından yaklaşık 173 bin takipçisiyle paylaştı.

Şükrü Cimrin, her fırsatta ve her platformda Alanya tanıtımı için çaba sarf ettiklerini belirterek, "Ailesiyle Alanya'ya gelen Maria Khoreva, Kızılkule ve Tersane'de çekim yapma talebimizi kırmayarak Alanya tanıtımına katkı yapmak istedi. Çekilen fotoğrafları Instagram'da takipçileriyle paylaşan Khoreva binlerce beğeni aldı. Instagram'da 'marachok' kullanıcı adıyla 176 bin takipçiye hitap eden Khoreva, Rusya'nın en prestijli bale okullarından Vaganova Ballet Academy öğrencisi. Haftalık ders programını ağzım açık dinledim. İnanılmaz bir disiplin ve özveriyle çalışıyor. Maria, Alanya tatili sırasında bol bol paylaşım yaptı ve Alanya'yı tanıttı. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

DHA

 

(DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto