Özel çocuklar koronavirüse karşı alınması gereken 14 kuralı anlattı

12.12.2020 12:50

Antalya Down Sendromlular ve Engelliler Derneği, covid19 tedbirleri kapsamında engelli farkındalığı kazandırmak ve engelli bireylerin de bu süreçte yer aldığını gösterebilmek amacıyla 14 kuralın yer aldığı bir kamu spotu hazırladı. Koronavirüsle mücadele için uyulması gereken 14 kuralı anlatan özel çocuklar beğeni topladı.

Özel çocuklar koronavirüse karşı alınması gereken 14 kuralı anlattı

Koronavirüs  tedbirleri kapsamında engelli farkındalığı kazandırmak ve engelli bireylerinde bu süreçte yer aldığını gösterebilmek amacıyla tarafından anlamlı bir kamu spotu hazırlandı. Projeyi Antalya Down Sendromlular ve Engelliler Derneği Başkanı Gülcan Ay, Derneğin Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Betül Altuntaş ve  çekimleri Antalya Film Akademi sahibi gerçekleştirdi. Gönüllülük esasıyla yapılan klipte, koronavirüsle mücadelede belirlenen 14 kural, 14 down sendromlu çocuk tarafından anlatıldı.

Klipte, özel çocuklar ‘yeni koronavirüs riskine karşı 14 kural’ yazılı tişörtlerini giyerek kamera karşısına geçti ve korona virüsle mücadele kurallarını uygulamalı olarak anlattı. Klipte, zaman zaman komik diyaloglar da geçti.

14 özel çocuğun, ‘yeni korona virüs riskine karşı 14 kural’ mesajı, beğeni topladı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto