Ormanda uyuşturucu yetiştirmişler

14.10.2017 17:19

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde ormanlık alanda uyuşturucu yetiştiren karı- koca jandarmanın 3 ay süren takibi sonrası yakalandı.

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ve Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin geçen temmuz ayında Güzelbağ Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yaptığı operasyonda 639 kök Hint keneviri ve 247 kilo esrar ele geçirildi. Jandarma ekipleri uyuşturucu maddeyi kim ya da kimlerin yetiştirdiğini belirlemek için çalışma başlattı.

Yaklaşık 3 aydır yürütülen teknik ve fiziki takibin ardından olayla ilgili 51 yaşındaki Kurtuluş K. ile eşi Özbekistan uyruklu 30 yaşındaki Shakhnoza K.'nin Manavgat'a bağlı Kızılot Mahallesi'ndeki bir evde yaşadığı tespit edildi.Belirlenen adrese baskın düzenleyen jandarma, Kurtuluş K. ve Shakhnoza K.'yi gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda ise ruhsatsız tabanca, ruhsatsız av tüfeği ve çalıntı kaydı olan motosiklet bulundu.

Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Shakhnoza K. adli kontrolle serbest kalırken, suçunu itiraf eden Kurtuluş K. ise Alanya sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

(Engin Anak / DHA )

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto