Oğlu ifade verirken fenalaştı

12.10.2017 11:46

Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçen yıl çıkan orman yangınıyla ilgili tutuksuz yargılanan 15 yaşındaki Y.A. mahkemede ifade verirken, babası baygınlık geçirdiği için hastaneye kaldırıldı.

Duruşmada ifade veren 15 yaşındaki Y.A., olay günü Türkbeleni'nde ormanlık alanda C.K., Y.Ş. ve A.İ. ile birlikte çakmak gazı çektiklerini, gazın uyuşturucu etkisi yaptığını anlattı. Bu sırada A.İ. ve Y.Ş.'nin şakalaşmak amacıyla yaktıkları ağaç yapraklarını birbirlerine attıklarını söyleyen Y.A., küçük çaplı bir yangın çıktığını kaydetti. C.K.'nin üzerindeki eşofmanı alarak yangını söndürdüğünü ve eşofmanı da orada bırakarak olay yerinden ayrıldıklarını belirten Y.A., birkaç gün sonra polisin eşofmandan yola çıkarak kendilerini gözaltına aldığını aktardı.

OĞLU İFADE VERİRKEN BAYILDI

Y.A. yaşananları anlatmaya devam ederken, duruşma salonunda hazır bulunan babası Abdulkadir A., fenalık geçirdi. Mahkeme başkanı Önder Kürşat Mutlu, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden sağlık ekibi talep edilmesini istedi. Mahkeme salonuna gelen 112 ekipleri Abdulkadir A.'nın tansiyonunu ölçtükten sonra katlanan tekerlekli sedyeyle adliye dışına çıkardı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, duruşma da dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için ertelendi.

(Mithat ABAKAN/ DHA) 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto