O partinin il kongresinde sürpriz isimler listeye girdi!

25.11.2019 17:30

Antalya Demokrat Parti İl Teşkilatı 5. il kongresini gerçekleştirdi. Kongre de tek aday olan DP Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal yeniden seçilerek güven tazeledi.

O partinin il kongresinde sürpriz isimler listeye girdi!

İl kongresin de konuşan Kartal; Demokrat Parti bir dava partisidir ve biz davımızı satmayız dedi. Demokrat partinin siyasi tarihin de 73 yılı geride bıraktığını ifaden eden Kartal, kimi zaman doğru yol partisi kimi zamanda Adalet partisi çatısı altında toplandıklarını ve bununla gurur duyduklarını söyledi. Büyük Türkiye hayalinin peşinden koşan dava adamlarının artık Demokrat parti adı altında devam ettiklerini söyleyen İl Başkan Hasan Ali Kartal bu dava içerisin de sayısız değerli insan olduğunu hatırlattı.

Hükümete yüklenen Başkan Hasan Ali Kartal konuşmasında; Kıymetli dava arkadaşlarım. Bugün iktidarda olanların Türkiye'nin bütün çivilerini söküldüğü noktada, Türkiye’nin, bütün ayarlarının bozulduğu noktada demokrasiyi bir fabrika ayarı olarak gören bir hareket olarak yeniden demokrasiyi ekmeğimiz olarak görüyoruz. Demokrasiyi hukukun üstünlüğü olarak gördüğümüz, demokrasiyi insanlarımızın eşit fırsatlara sahip olduğu yeni bir Türkiye'yi kuşatmak adına, herkesin hukukundan emin olduğu bir Türkiye'yi kuşatmak adına yeniden çerçevesini çizmek, içini doldurmak zorundayız’ dedi. 


Türkiye'yi yeniden inşam edebilmek adına yeniden Türkiye'ye büyük Türkiye idealini ete kemiğe büründürmek zorundayız dedi.

Türkiye Eski Türkiye değil

Türkiye'nin durumunun daha kötüye gittiğini dile getiren Kartal, Türkiye eski Türkiye değil, işlerine geldiklerinde Menderes diyenlerin işlerine geldiklerin de Özal diyenlerin bu yoldan gitmemesi, Türkiye ile ilgili planları olmaması, Anadolu için elinden gelenleri yapmaması bizleri üzmektedir. Türkiye'nin yeniden dirilmesi yeniden şaha kalkması için Demokrat partinin yeniden başa geçmelidir.

Kongre de güven tazeleyen Başkan Kartal yeniden seçilerek başkanlığa oturdu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto