O annelerden biri konuştu: "Adalet istiyoruz"

11.07.2019 11:54

Antalya’da bir devlet okulunda 25 öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan sınıf öğretmeni tahliye edildi. Büyük tepki toplayan karar sonrası aileler sinir krizi geçirdi. Öğretmeninin tacizine uğrayan çocuklardan birinin annesi ise yaşananları Ayşe Arman'a anlattı.

O annelerden biri konuştu: "Adalet istiyoruz"

Antalya’da 9-10 yaşındaki 25 öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan sınıf öğretmeni tahliye edildi.

Tahliye kararının ardından aileler sinir krizi geçirdi. Ailelere sağlık görevlileri müdahale etti. 

Öğretmeninin istismarına uğrayan çocuklardan birinin annesi Hürriyet'ten Ayşe Arman'a konuştu. 

İşte Ayşe Arman'ın o anneyle olan söyleşisi:

"Antalya’da yaşanan ‘toplu cinsel istismar’ davasının yankıları sürüyor. Ortada şikâyetçi 17 aile vardı, şimdi 25 oldu! Üstelik söz konusu öğretmenle ilgili daha önce de gerçekleşmiş bir vaka, bir şikâyet var. Ama ortada beraat talebiyle tahliye kararı var.Aileler çılgına dönmüş durumda.Nedense adalet, sadece öğretmene ve müdüre inanıyor ve 25 çocuğun yalan söylediğini, iftira attığını iddia ediyor. Ailelerin hepsi konuşmak istiyor, sadece ikisine yer verebileceğim, diğerini yarın okuyabilirsiniz. Adaletin yerini bulması dileğiyle...

Sizi tanıyalım...

Antalya’da öğretmeninin istismarına uğrayan 17 çocuktan birinin annesiyim. Gerçekten isyanlardayız. İçimiz yanıyor. Adalet istiyoruz.

Kızınızın başına gelenleri nasıl öğrendiniz?

Velilerden biri, “Müsaitseniz arayabilir miyim?” diye mesaj attı. Gecenin bir vaktiydi. Belli ki önemli bir şey söyleyecekti. “Tabii” dedim. Aradı."

Devamını buradan okuyabilirsiniz. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto