Yıldız takım antrenmanı denizde yaptı

26.07.2019 12:43

Muratpaşa Belediyesi’nin mavi bayraklı Konserve Koyu Falez Plajı’nda her Salı ve Perşembe düzenlenen su jimnastiğine bu hafta MuratpaşaBelediyespor’un yıldız kadın hentbol takımı oyuncuları katıldı.  

Yıldız takım antrenmanı denizde yaptı

Muratpaşa Belediyesi’nin kış aylarında Süleyman Erol Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirdiği su jimnastiği, yazla birlikte belediyenin Antalya’nın doğa harikası falezlerinin denizle buluştuğu noktada yer alan mavi bayrakları plajlarında devam ediyor.

Pazartesi ve çarşamba günleri Erenkuş’ta, salı ve perşembe günleri ise Konserve Koyu falez plajlarında saat 08.30’dan 09.30’a süren spor saatine kadınlar kadar erkekler de ilgi gösteriyor. 

Spor eğitmeni Ülker Pınar Aydın rehberliğinde Konserve Koyu’nda düzenlenen etkinliğe MuratpaşaBelediyespor’un yıldız kadın hentbol takımı oyuncuları da katıldı.

Günün erken saatlerinde takım olarak Konserve Koyu’nda buluşan sporcular, Muratpaşalı kadınlarla birlikte ahşap platformda pilates bantlarıyla ısınma hareketleri yaparak 1 saat sürecek sabah sporuna başladı.

Temponun yavaş yavaş hızlandığı ısınma hareketlerinin ardından genç sporcular Konserve Koyu’nun serin sularını atladı ve güvenlik şeridini oluşturan dubaların yardımıyla spora denizde devam etti.

Spor eğitmeni Aydın, Muratpaşa Belediyesi olarak bir ilki başlattıklarını belirterek “Kışın havuzda yapmış olduğumuz su jimnastiği dersi yazın Antalya’nın en güzel plajlarında, Muratpaşa Belediyemizin falez plajlarında devam ediyor” diye konuştu.

Aydın, sahil platformunda başlayıp denizde devam eden etkinlik sayesinde farklı eklem gruplarını çalıştığını söyledi. 

MuratpaşaBelediyespor’un genç hentbolcularından 15 yaşındaki Nuriye Nisa Demir ilk kez böyle bir antrenman yaptığını belirterek “Eğlenerek antrenman yapmak bir başka oluyormuş” dedi.

Hem Erenkuş’ta hem de Konserve Koyu’nda düzenlenen su jimnastiğini hiç kaçırmadığını söyleyen 55 yaşındaki Hafize İmamoğlu ise bu imkanı sağladığı için Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür etti.

Yüzme havuzunda düzenlenen su jimnastiğine de katıldığını aktaran İmamoğlu, “Yaklaşık 5 aydır düzenli olarak spor yapıyorum. Bu sayede boyun fıtığından kurtuldum” dedi. 


 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto