Türkiye birincisi Başkan Uysal'ın konuğu oldu

10.08.2019 14:11

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, YKS Sözel’de Türkiye birincisi olan Alptuğ Karakoyunlu’yu konuk etti. Başkan Uysal; Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi okuyacak olan Karakoyunlu’ya, adaleti ve düzeni simgeleyen Themis heykelini hediye etti.

Türkiye birincisi Başkan Uysal'ın konuğu oldu

Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) Sözel puan türünde Türkiye birincisi, eşit ağırlık puan türünde Türkiye dördüncüsü olan Alptuğ Karakoyunlu, Muratpaşa Belediyesi çalışanı olan teyzesi Mukadder Turgay ve babası Azmi Karakoyunlu ile birlikte Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret etti.

Başkan Uysal, YKS sözelde Türkiye birincisi, eşit ağırlıkta Antalya birincisi ve Türkiye dördüncüsü olan Karakoyunlu’yu kutladı. 

Kendisi de hukukçu olan Başkan Uysal, tek tercihi olan Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesine yerleşen ve amacının Cumhuriyet Savcısı olmak olduğunu söyleyen Karakoyunlu’ya, adaleti ve düzeni simgeleyen, adil ve eşit hukuk sisteminin de ifadesi Themis heykelini hediye etti. Karakoyunlu’ya öğrenim hayatında başarılar dileyen Başkan Uysal, “Alptuğ’a öğrenim hayatında destek olacağız. Alptuğ’u ve babası Azmi Karakoyunlu’nun şahsında tüm ailesini kutlarım” dedi. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto