Muratpaşa'dan egzersiz kursu

29.07.2019 15:41

Muratpaşa Belediyesi, sağlıklı yaşam ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla 7’den 70’e herkes için spor eğitimi veren iki farklı merkezde gündelik sağlıklı yaşam egzersizlerini içeren wellness kursu açtı.

Muratpaşa'dan egzersiz kursu

Her yaş grubuna yönelik dönemler halinde spor okulları açan Muratpaşa Belediyesi, yetişkinler için gündelik sağlıklı yaşam egzersizlerini kapsayan welness kursu açtı. 

Wellness kursu; Pazartesi-Çarşamba günleri 08:00-09:00 saatleri arasında Meltem Mahallesi’ndeki Türk Telekom Anadolu Lisesi bahçesinde, salı, Perşembe ve cuma günleri de yine 08:00-09:00 arasında Namık Kemal Orta Okulu spor salonunda gerçekleştiriliyor. 

Wellness kursu, yılda 3 dönem halinde uzman eğitmenler gözetiminde, 75 vatandaşın katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Wellness’in günlük sağlıklı yaşam egzersizleri olduğunu belirten eğitmen Ceren Karaseyfioğlu; “Kaslarında eklemlerinde rahatlamalar oluyor. Kireçlenme gibi rahatsızlıkları olanlar ağrılarından kurtulduklarını söylüyorlar. 

Bel fıtığı olan öğrencilerim var rahatlama olduğunu söylüyorlar. 

Bunun gibi çeşitli sağlık konularında rahatlama oluyor. 

Zihinsel olarak rahatlama oluyor. Yaş aralığımız yok her yaştan öğrencimiz var” dedi. 

Kursa katılan, 59 yaşındaki Ümmü Gülsüm Başaran ise; “Ben yeni emekli oldum. Özellikle hareketsiz kalmamak için, sağlık ve aktivasyon olsun diye katıldım. Çok memnunum. 

Esneklik kendini iyi hissetme özellikle açık havada olması çok güzel” diyerek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür etti. 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto