Başkan Uysal’dan 15 Temmuz mesajı

12.07.2019 14:16

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Uysal’dan 15 Temmuz mesajı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “15 Temmuz’da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadeleriyle ‘ulusal egemenliğin bir ulusun namusu, şerefi ve onuru olduğunu’ gösteren Türk milleti, bugün her alanda iradesine sahip çıkmaya devam etmektedir” dedi.

“Hukukun üstünlüğü, çok partili yaşam ve demokrasi vazgeçilmezimizdir” diyen Başkan Uysal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“15 Temmuz’da insanlarımız; cumhuriyeti, modern demokratik hayatı, çok partili yaşamı ve hukukun üstünlüğü ilkesini gelecek nesillere taşımakta kararlı olduğunu bir kez daha, canı pahasına, ortaya koydu.

15 Temmuz’da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadeleriyle ‘ulusal egemenliğin bir ulusun namusu, şerefi ve onuru olduğunu’ gösteren Türk milleti, bugün her alanda iradesine sahip çıkmaya devam etmektedir.

Bir kez daha Türk milletinin böyle karanlığı yaşanmamasını temenni ediyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyorum.”

Diğer yandan Muratpaşa Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında Yivli Minare Camii’nde vatandaşlara helva ikram etti.

Yivli Minare Camii’nde düzenlenen anma etkinlikleri şehitler için mevlid-i şerif okunmasıyla başladı. Anma etkinliğine Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy da katıldı. Hafta boyu devam edecek anma etkinlikleri çerçevesinde Muratpaşa Belediyesi, Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi ve Ahmet Sönmez İlçe Halk Kütüphanesi tarafından hazırlanan ’15 Temmuz Resim ve Kitap Sergisi’ne de ev sahipliği yapacak.

Sergi, 17 Temmuz Çarşamba, Muratpaşa Belediyesi fuaye salonunda saat 15.00’de açılacak.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto