Başkan Uysal: "Yüreğinde engel olmayan herkese kapımız açık"

22.07.2019 15:32

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal,  Engelsiz Kafe’deki  yenilenme çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını belirterek, “Burası, bizim bölgemizde engellilere tahsis edilen, engellilere öncelik verilen en geniş alandır. Burada bir kafe hizmeti var ve kapıları ruhunda engel olmayan herkese açık” diye konuştu. 

Başkan Uysal: "Yüreğinde engel olmayan herkese kapımız açık"

Adalya Vakfı ve Muratpaşa Belediyesi ‘nin beraber hizmete açtığı ve haziran ayı sonunda başlattığı çalışmalarla yenilenen Engelsiz Kafe’de sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmalar devam ediyor. 

Başkan Uysal, aralarında Kızılay’ın da bulunduğu 30’un üzerinde sivil toplum kuruluşlarıyla bu hafta bir araya geldi. 

Başkan Uysal, buluşmanın gerçekleştiği Engelsiz Kafe’nin 2015 nisan ayında kapılarını açtığını dile getirdi.  

Falez bandında 4 yılı aşkın bir süredir hizmet veren Engelsiz Kafe’nin 8 bin metrekarelik alana kurulu olduğunun altını çizen Başkan Uysal, yenilenme çalışması nedeniyle kısa süreliğine kapalı kaldığını söyledi. 

Kurulduğu günden bu yana farklı engel gruplarına ve ailelerine yönelik etkinlikler gerçekleştiren, engelli bireyler ve ailelerine yönelik eğitim ve sosyal destek programları yürüten Engelsiz Kafe’de yenilenme çalışmalarını artık noktalandığını belirten Başkan Uysal, şu ifadelere yer verdi:

“Burası, bizim bölgemizde engellilere tahsis edilen, engellilere öncelik verilen en geniş alandır. Burada bir kafe hizmeti var ve kapıları ruhunda engel olmayan herkese açık.  

Bir de Demans kafe hazırlığımız var. Buralarda düzgün bir menü, düzgün bir hizmet bulacağınıza emin olabilirsiniz.”

Başkan Uysal, konuşmasının ardından dernekleri tek tek gezerek ve ilgilenerek yeni dönem çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunup sivil toplum kuruluşlarının önerilerini dinledi. 
 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto