Antalyaspor Kulübü Derneği'nden Başkan Uysal’a ziyaret

11.07.2019 17:30

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Fikret Öztürk ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Antalyaspor Kulübü Derneği'nden Başkan Uysal’a ziyaret

Antalyaspor Kulübü Derneği’nin haziran ayı sonunda gerçekleşen genel kurulunda başkanlığa seçilen Fikret Öztürk, Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Yılmaz, Nurettin Ünal, Emin Hesapçıoğlu, Antalyaspor Kulübü Derneği Genel Koordinatörü Hakan Gürcüoğlu ve Antalyaspor AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Berkay Bahar da yer aldı. 

Başkan Uysal, dernek yönetimine seçilen Fikret Öztürk ve çalışma arkadaşlarına başarılar dilerken Muratpaşa Belediyesi olarak her zaman Antalyaspor’un yanında olacaklarını, destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Antalyaspor Kulübü Derneği’yle geçmiş yıllarda başlayan ve devam eden işbirliklerininbulunduğuna dikkat çeken Başkan Uysal, dernek bünyesinde yer alan amatör lisanslı sporculara, takımlara belediye tesislerini kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi. 

Destekleri dolayısıyla teşekkürlerini dile getiren Fikret Öztürk, Başkan Uysal’ın da çeşitli platformlarda dile getirdiği Antalyaspor Koleji fikri üzerine çalıştıklarını aktardı. Dernek bünyesinde bin 300 amatör lisanslı sporcu, futbol okulunda ise 3 bin genç futbolcunun bulunduğunu kaydeden Öztürk, “Altyapı konusunda atacağımız adımlarda Muratpaşa Belediyesi’nin en büyük destekçimiz olacağına inanıyorum” dedi. 

Ziyaretin sonunda Öztürk, Başkan Uysal’a üzerinde adının yazılı olduğu ‘07’ numaralı Antalyaspor forması hediye etti. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto