Antalya haber: Muratpaşa ile Yeşilay birlikte savaşacak

14.10.2020 11:30

Antalya haber... Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşilay Antalya Şube yöneticileriyle bir araya gelerek yeni projelerin ilk adımlarını attıklarını duyurdu.

Antalya haber: Muratpaşa ile Yeşilay birlikte savaşacak

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre; Muratpaşa Belediyesi, Yeşilay ile birlikte her türlü bağımlılığa savaş açmaya hazırlanıyor.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşilay Antalya Şube Başkanı Dr. Mahmut Remzi Savaş, Başkan Yardımcısı Abdullah Akgül'le makamında bir araya geldi. Başkan Uysal, 100 yıllık tarihe sahip Yeşilay'ın her türlü bağımlılığa karşı verdiği mücadeleyle mutlu, sağlıklı ve güçlü bir toplum kilit kurumlarından bir tanesi olduğunu söyledi.

Yeşilay'ın yanında olduklarını olmaya da devam edeceklerini dile getiren Başkan Uysal, "Mahalle mahalle tanıtımlarını devam eden Sağlıklı Muratpaşa Hareketi'nin özü itibariyle bu mücadelenin bir parçası" dedi.

Farklı projelerde bir araya gelinecek

Spor ve doğru beslenmeyle bağışıklık sisteminin güçlendirirken toplum sağlığı sorunu haline gelen tansiyon, şeker, kanser, obezite gibi hastalıklarla mücadeleyi amaçlayan Sağlıklı Muratpaşa Hareketi'nin sağlıklı, mutlu ve güçlü bir toplum hedeflediğini belirten Başkan Uysal, bu hedef birlikteliğini farklı projelerde bir araya gelerek kurumsal anlamda da sürdürebileceklerini söyledi.

Şube Başkanı Dr. Savaş, ise nazik ev sahipliği dolayısıyla Başkan Uysal'a teşekkürlerini dile getirirken Yeşilay'ın bir hizmeti olan Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) aracılığıyla tütün, alkol, madde bağımlılığının yanı sıra teknoloji ve internet bağımlığıyla da mücadelede ettiklerini belirtti.

Tüm hizmetler ücretsiz olacak

Dr. Savaş, YEDAM olarak Muratpaşa'da bir merkez açmak istediklerini dile getirdi. Açılacak merkezde tüm hizmetlerin ücretsiz olacağını belirten Dr. Savaş, YEDAM merkezlerinin tütün, alkol ve madde bağımlılığından kurtulan kişilerin sağlık güvencesi, işsizlik, boş zaman değerlendirmesi gibi sorunlarının giderilmesinde diğer kurumlarla işbirlikleri kurduklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto