Midibüs motosiklete çarptı

01.01.1970 00:00

Antalya’da, midibüs ve motosikletin çarpıştığı kazada 65 yaşındaki Hasan Kandemir yaralandı.

Midibüs motosiklete çarptı

Kaza, saat 16.30 sıralarında Dumlupınar Bulvarı'nda meydana geldi. Antalyaspor Kavşağı'ndan Kepez istikametine seyreden Metin Çelik yönetimindeki 07 D 5095 plakalı minibüs, aynı yöne seyreden Hasan Kandemir'in kullandığı 07 GZ 874 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkarak devrilen motosiklet, sürücüsüyle asfaltta sürüklendikten sonra bariyerlere çarparak durdu.

ANTALYA'DA, MIDIBUS VE MOTOSIKLETIN CARPISTIGI KAZADA HASAN KANDEMIR YARALANDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Kazayı görenler önce ambulansa ardından polise haber verdi. Yardıma gelen vatandaşlar Hasan Kandemir'e su içirdi, sürekli konuşarak bilincinin açık kalmasını sağladı. Adliye önünde görevli polis ise olay yerine gelerek olası bir kazaya karşı güvenlik önlemi aldı. Kısa süre sonra gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Hasan Kandemir, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

ANTALYA'DA, MIDIBUS VE MOTOSIKLETIN CARPISTIGI KAZADA HASAN KANDEMIR YARALANDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Minibüs şoförü Metin Çelik, sol şeritte ilerlediğini, motosiklet sürücüsünün de yanındaki şeritte seyrettiğini belirterek, "Hızımız hemen hemen aynıydı. Motosiklet benim şeride yaklaştıkça ben frene basmaya başladım. Motosikletten kaçtıkça üzerime geldi. Hatta yan bariyerlere bile sürtmüş olabilirim. Vurmamak için çok çalıştım ama önüme kırınca kaçamadım. Çarpmamak için elimden geleni yaptım" dedi.

(Süleyman EKİN / DHA)

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto