Menderes Türel ateş püskürdü: "Başaramayacaksınız"

19.11.2019 10:23

Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel'in sosyal medya hesabından "BA-ŞA-RA-MA-YA-CAK-SI-NIZ" notuyla yaptığı paylaşım büyük yankı uyandırdı.

Menderes Türel ateş püskürdü: "Başaramayacaksınız"

Antalya Büyükşehir Belediyesi önceki dönem başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ima ederek yaptığı açıklamayı, "BA-ŞA-RA-MA-YA-CAK-SI-NIZ" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

İşte Türel'in o paylaşımı: 

"İddialı söylüyorum;

Türkiye’nin değil dünyanın en güzel ödüllü sahil projesini, Antalya’ya kazandırmamamız için ellerinden geleni yaptılar. Önce halka Konyaaltı’nı kapatacak dediler. Hizmete girince, REZİL OLDULAR. 

Proje başlayınca bizi yolumuzdan döndürmek için elele tutuşup insan zincirleriyle çalışmamızı engellemeye gayret ettiler, BAŞARAMADILAR. 

Kameralar önünde canlı yayında bütün Antalya ve Türkiye’ye avaz avaz duyurarak yaptığımız ihaleyi itibarsızlaştırmak için her yolu denediler, ÇARESİZ KALDILAR. 

Şimdi de tamamen bir müfettiş görüşünü içeren savunma bile alınmadan yazılmış raporu,ön inceleme yapılmadan sonuç bildirgesi gibi basına sızdırıp kafaları karıştırmaya çalışıyorlar. 

GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ.

Bu nafile gayretlerinizin arkasında ne amaç yattığını çok iyi biliyorum.

Allah biliyor ki ,  ABDESTİMİZDEN ŞÜPHEMİZ YOK.

Ben her gün orada halkla içiçe,korumasız,elimi kolumu sallaya sallaya,dostlarımla ailemle birlikte spor yapıyorum, geziyorum kaykay yapan gençleri,basketbol tenis oynayan sporcuları,bisiklete binen yürüyüş yapan vatandaşlarımızı izlerken keyif alıyor ve mutlu oluyorum. Taraflı tarafsız herkesin teşekkürlerine mazhar olmaktan şeref duyuyorum. 

Peki ya siz neredesiniz ey haysiyet cellatları, GÖREMİYORUM. 

Ne yaptıysak Antalya için hemşerilerimiz,vatandaşlarımız için yaptık. O yüzden GURURLUYUZ. 

Hayatları yalan dolan iftira ile geçmiş kabir böceklerine de son sözümüz:

BA-ŞA-RA-MA-YA-CAK-SI-NIZ 

Milletimizin gönlündeki yerimizi silemeyeceksiniz."

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto