MAVİKENT'E DEPO İNŞA EDİLİYOR

11.06.2017 14:00

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'ne bağlı Mavikent Mahallesi Yenicepınar ve Çerdin mevkilerinin içme ve sulama suyu sıkıntısının çözümüne yönelik depo inşaatına başlandı.

MAVİKENT'E DEPO İNŞA EDİLİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü'nün yapım ihalesini gerçekleştirdiği Yenicepınar İçme ve Sulama Suyu Projesi'nin 600 tonluk sulama suyu deposunun yapımına başlandı. Çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, "Mavikent Mahallesi, Çerdin ve Yenicepınar mevkilerinde yıllardır yaşanan su sıkıntısı çözmek için çalışma başlattık. 5 bin metrelik içme ve sulama suyu hattını tamamladık. Sulama suyu sorunlarını köklü olarak çözmek için bu adımları attık. Mavikent Mahallesi Yenicepınar mevkiine yapılacak olan 600 tonluk su deposu için ön incelemeler proje üzerinde ve arazide yapılarak, uygun yer tespiti çalışmalarının ardından inşaatına başlandı" dedi.

Su deposunun bir ayda tamamlanacağını aktaran Yusuf Evran, "Proje tamamlandığında Yenicepınar ve Çerdin mevkilerinde önemli miktarda tarım arazisinde sulama yapılabilecek. Proje vatandaşımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto