Mardan Stadyumu satılıyor

24.10.2017 18:30

Azeri işadamı Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Otel'in stadyumu ile spot otel bloğu ve personel lojmanı, otelin Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) prim borçları nedeniyle 101 milyon lira bedelle icradan satışa çıkarıldı.

Mardan Stadyumu satılıyor

Antalya'nın Kundu bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar harcanarak inşa edilen ve 2010'da 'Dünyanın En Lüks Oteli' seçilen Mardan Palace Hotel'e ait Mardan Stadyumu'nun da yer aldığı 74 bin 13 metrekare alana sahip spor kompleksi, SGK'ya olan prim borçları nedeniyle 51 milyon lira bedelle icra yoluyla satışa çıkarıldı. Ayrıca 28 bin 394 metrekare alana sahip stadyumun yanındaki spot otel bloğu ile personel lojmanının yer aldığı arsa da 50 milyon lira bedelle satışa çıkarıldı.

AZERI ISADAMI TELMAN ISMAILOV'A AIT MARDAN PALACE OTEL'E AIT MARDAN STADYUMU ILE SPOT OTEL BLOGU VE PERSONEL LOJMANI, OTELIN SOSYAL GUVENLIK KURUMU'NA (SGK) PRIM BORCLARI NEDENIYLE 101 MILYON TL BEDELLE ICRADAN SATISA CIKARILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Satışa çıkarılan spor kompleksinde 4 tribünlü 1 futbol sahası, tek tribünlü 1 futbol sahası ve 2 antrenman sahası yer alıyor. Rezervasyon alımı durdurulan ve oda satışları kapalı olan otelin taşınmazlarının açık artırma usulüyle satışı, 7 Kasım'da 09.45-10.05 saatleri arasında Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi'nin 1'inci katındaki İcra Satış Servisi'nde yapılacak.

(DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto