Uçuruma yuvarlandı! Olay yerinde can verdi

06.08.2019 14:28

Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki kamyonet 80 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. 

Uçuruma yuvarlandı! Olay yerinde can verdi

Edinilen bilgiye göre, Beşkonak Kırkkavak Mahallesinde ikamet etmekte olan Lokman Ersoy, eşi, çocukları ve yeğenleriyle birlikte Konya Derebucak ilçesinde bir yakınlarının mevlidine katıldı. 

Mevlidin ardından yola çıkan ve Derebucak Hanevleri mevkiinden orman yolunu takip ederek Kırkkavak mahallesine seyir halinde olan Lokman Ersoy’un kullandığı 07 AGB 22 plakalı kamyonet, Kırkkavak yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yolun sağında bulunan yaklaşık 80 metrelik uçuruma yuvarlandı. 

Kamyonette yolcu olarak bulunan 74 yaşındaki Ayşe Ersoy kamyonetten 20-25 metre uzağa fırlayarak olay yerinde can verdi.

Araçtan fırlayan sürücü Lokman Ersoy ile kamyonette yolcu olarak bulunan Hatice Ersoy, Emine Ören ve Ayşe Sude Ören yaralandı. 

Olay yerine gelen ambulanslarla Serik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. 

Kazada hayatını kaybeden Ayşe Ersoy’un cesedi, Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 
 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto