Değirmenli Mahallesinde meydana gelen kaza sabah saat 04.30 sıralarında yaşandı.
Edinilen bilgiye göre, 07 LL 654 plakalı aracı kullanan B.Ç., Aşağı Işıklar Mahallesi’nin girişindeki virajı alamayınca direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yaklaşık 10 metreden şarampole yuvarlandı.
Çam ağacına çarparak ters dönen araçta bulunan kadınlardan biri araçtan çıkmayı başarıp, 112’yi aradıktan sonra yaklaşık 300 metre ileride bulunan mahalleye gelerek yardım istedi.
Araç sürücüsü B.Ç. ve araçta yolcu olarak bulunan M.Z. ve E.K.D. isimli kadınlar 112 sağlık ekibi, Antalya Büyükşehir itfaiyesi kurtarma ekibi ve mahalle sakinleri tarafından araçtan çıkarıldıktan sonra ambulanslarla Manavgat’ta bulunan hastanelere kaldırıldı.
Kazanın ardından yaralananlar arasındaki E.K.D.’nin durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.


