Kaşla göz arasında çaldılar

09.07.2019 11:09

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir alışveriş merkezinin içinde bulunan kuyumcudan altın bilezik çalan 3 Gürcü hırsız, Kumköy Jandarmasının takibi sonucunda Fethiye’de yakalandı.Gürcü hırsızların bileziği çaldığı dakikalar, saniye saniye  güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. 

Kaşla göz arasında çaldılar

Olay, 4 Temmuz 2019 günü Kumköy’de bulunan bir alışveriş merkezindeki kuyumcuda saat 21.30 sıralarında gerçekleşti.

AVM’ye gelen 3 kişi önce AVM’de bir süre dolaştıktan sonra şahıslardan 2’si kuyumcudaki altınları kontrol etti, diğeri ise dışarıdaki arabaya gitti. 

Şahıslardan birisi kuyumcuyu oyalarken diğer şahıs ise gözüne kestirdiği bileziği hızlı bir şekilde çaldı.

2 hırsız kuyumcudan çıktıktan sonra kendilerini dışarıda bekleyen araca binerek AVM’den uzaklaştı.

Kumköy Jandarma Karakolu tarafından oluşturulan özel ekip, hırsızlık olayının ardından ilk etapta işyerindeki kameraları ve bölgedeki 20 adet güvenlik kamerasını incelemeye aldı. 

Kamera görüntülerinde şüphelileri ve aracı tespit eden jandarma, hırsızların kaçtığı aracın Gürcistan’a ait GI-990-OS plakası olduğunu belirledi. 

Özel ekip, yaptığı çalışmaların sonucunda aracın güzergahını ve gittiği yeri buldu. 

Şahısların Fethiye ilçesinde olduğunun belirlenmesiyle irtibata geçilen Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince şüphelilerin kaldığı otele yapılan ani baskında hırsızlık yapan ve Gürcistan vatandaşı olduğu belirlenen 3 kişi yakalandı. 

Birden fazla hırsızlık olayına karıştıkları tahmin edilen 3 şüphelinin üzerinde ve kaldıkları odada 1000 Dolar, 6 adet bileklik, 4 adet altın kolye ve altın ziynet eşyaları ele geçirildi. 

Bu kadar kısa sürede yakalanmalarının şaşkınlığı içerisinde olan Indıko Ramınashvılı, Donerı Basıladze ve Gıorgı Deısadze isimli Gürcü hırsızlar suçlarını itiraf etti.

Kumköy Jandarma Karakolu tarafından olaya açıklık getirmek için oluşturulan özel ekip Gürcü hırsızları Manavgat’a getirdi.

Hırsızlar, sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildiler. 
 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto