MANAVGAT BELEDİYESPOR OYUNCULARINI TANITTI

13.06.2017 15:00

BÖLGESEL Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek olan Manavgat Belediyespor, yeni transferlerini ve teknik heyeti basına tanıttı.

MANAVGAT BELEDİYESPOR OYUNCULARINI TANITTI

Manavgat Belediyesi Side ek hizmet binasında düzenlen toplantıya Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Belediye Kültür Müdürü Halis Akkaya, spor koordinatörü Ahmet Ersoy, Manavgat Belediyespor teknik direktörü Harun Aydoslu ile yeni transfer edilen futbolcular katıldı. Sporun dostluk, kardeşlik ve barış getirdiğini belirten, bu amaçla birçok spor branşında faaliyet gösterdiklerini anlayan Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Futbol nem verdiğimiz spor dallarından biri. Futbol takımımız Antalya Süper Amatör Ligi'nde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e çıkma başarısı elde etti. Koyduğumuz hedefler doğrultusunda bu dönemde Bölgesel Amatör Ligi'nde şampiyon olarak üst lige çıkmayı hayal ediyoruz, Manavgat halkı bu başarıyı hak ediyor" dedi.

10 FUTBOLCU KENDİNİ TANITTI

Basın toplantısında transfer edilen 10 oyuncu 1 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor'dan transfer edilen Yunus Aydın, "Kararlı ve başarıyı hak eden bir takıma geldiğim için mutluyum" dedi.

Manavgat Belediyespor önümüzdeki sezon için Osmaniyespor'dan Hakan Doğan, Gökay Yiğit ve Mertcan Özsoy, Turgutluspor'dan Hurşit Velioğlu, Serik Belediyespor'dan Ahmet Çetinkaya, Güzelorduspor'dan kaleci Tuğrul Karatosun, Kızılcabölükspor'dan Adem Ercan, Çekmeköy Belediyespor'dan Ahmet Gündoğdu, Edirnespor'dan Abaka Serge Alain'le sözleşme imzaladı.

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto