'MAKAMIN KEYFİNİ ÇIKARMAYA GELMEDİK'

21.04.2017 10:00

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Rotary Kulübü'nün davetlisi olduğu toplantıda “Biz belediyeciliğe başladığımızda sadece üretmenin keyfine odaklandık. Makam ve mevkinin keyfini çıkarmaya gelmedik

'MAKAMIN KEYFİNİ ÇIKARMAYA GELMEDİK'

Başkan Uysal, Antalya Rotary Kulübü'nün davetlisi olarak Akra Otel'de düzenlenen toplantıya katıldı. Dönem Kulüp Başkanı Ali İhsan Işık ev sahipliğinde rotaryenlerin katıldığı toplantıda Başkan Uysal, Muratpaşa'da temel ve sosyal olarak iki ana konu üzerine kurguladıkları belediyecilik hizmetlerini rakamlarla anlattı.

BÜTÇE SIKINTISI YOK

Başkan Uysal, belediyecilik hizmetlerini yerine getirirken aynı zamanda kamusal bir anlayışın takipçisi olarak üreten Muratpaşa dönemini de başlattıklarını dile getirdi. Başkan Uysal, “Biz belediyeciliğe başladığımızda sadece üretmenin keyfine odaklandık. Makam ve mevkinin keyfini çıkarmaya gelmedik" diye konuştu. Muratpaşa'da hali hazırda devam eden 51 kalem proje yer aldığını aktaran Başkan Uysal, “Bu hizmetleri üretirken bütçe sıkıntısı çekmiyoruz. Denk bir bütçeyle belediye yürütüyoruz" dedi.

 

FALEZ HALK PLAJLARI

Başkan Uysal, yaklaşan deniz sezonu öncesi geçen yıl ilkleri açılan Falez Halk Plajlarının bu yıl sayısının artacağını söyledi. Falez plajların ancak ve ancak Antalya Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'nun onay ve izniyle mümkün olabildiğine dikkat çeken Başkan Uysal, “Falez kıyı bandında denize inişte bir sıkıntı ana hatlarıyla bu yıl kalmıyor. Oralara küçük belediye büfeleriyle hizmet ve ürün kalitesini savsaklamayan düzgün işletmecilik anlayışını hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Kulüp üyeleri, Falez Halk Plajları ve cadde- sokak yenileme çalışmaları kapsamında kaldırımlara dikilen turunç fidanları dolayısıyla teşekkür etti. Kulüp üyeleri, “Sonunda bir belediye başkanı geldi ve Muratpaşalıyı denizle buluşturdu" dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto