Vali Yazıcı'dan Korkuteli'ne ziyaret

04.09.2020 11:16

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Korkuteli ilçesin'de bir takım ziyaretlerde bulundu. Vali Yazıcı Şehit Yasin Naci Ağaroğlu İHL Konferans Salonu'nda düzenlenen Korkuteli Bilgilendirme Toplantısı'na da katıldı.

Vali Yazıcı'dan Korkuteli'ne ziyaret

Kaymakamlık ziyaretiyle başlayan Vali Yazıcı, ilçe hakkında bilgi aldı. Vali Yazıcı daha sonra Şehit Yasin Naci Ağaroğlu İHL Konferans Salonu'nda düzenlenen Korkuteli Bilgilendirme Toplantısı'na katıldı. Korkuteli'nin eğitim alt yapısı, ekonomisi, sosyo-kültürel yapısı, ve pandemi sürecinde alınan tedbirler hakkında bilgiler verilen Vali Yazıcı, “Devletin memuru olarak, devletin itibarını sarsacak her türlü tavır ve davranıştan itina ile kaçınalım. Vatandaşa en iyi hizmeti vermekle mükellef olduğumuzu unutmayalım. Verdiğiniz hizmetleri ölçmek için vatandaşa yönelik memnuniyet anketleri düzenleyin. Verdiğiniz hizmetlerin ölçütü olacak bu anketler sizin öz değerlendirmenizdir. Ölçülmeyen başarı, başarı değildir. Hizmetlerinizi ölçüp, değerlendiriniz" dedi.

Vali Ersin Yazıcı, pandemi ile mücadele sürecinde, Korkuteli' nde görev yapan tüm kurum müdürlerine büyük görev düştüğünü ve vatandaşlara örnek olacak şekilde davranış sergilemelerini istediğini vurguladı. Vali Yazıcı, “Vatandaşların sizlerin örnek davranışlarını görmeye ihtiyacı var. Bu ilçenin müdürleri olarak maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak, örnek olmalısınız" ifadelerini kullandı.

Vali Yazıcı Korkuteli'ne ve tüm bölgeye büyük ivme kazandıracak proje ve yatırımlarla tarımda ve sanayide büyük adımlar atıldığını belirtti. Bu yatırımlar sayesinde de hızla büyümekte ve gelişmekte olan Korkuteli'nin çehresinin yakın zamanda değişeceğine inandığını ifade eden Vali Yazıcı, “Hepimizin göstereceği gayret ve hizmet anlayışı bu değişime büyük katkı sağlayacaktır. Sonuç odaklı ve özveriyle çalışarak, sahip olduğumuz itibarı layıkıyla temsil etmeliyiz" şeklinde konuştu.

BELEDİYE BAŞKANI İŞLEK'E ZİYARET

Vali Yazıcı ve beraberindeki heyet daha sonra Korkuteli Belediyesi'ne geçerek Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek'ten belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı. Korkuteli Organize Mermer İhtisas Sanayi Bölgesi arazisindeki incelemelere de katılan Vali Yazıcı Korkuteli'nde istihdama katkı sağlayacak projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Bölge halkına hizmet veren ve günde 200 kadının kurslarına katıldığı Altuncan Hatun Kadın Merkezi'nde de incelemelerde bulunan Vali Yazıcı, kadınların aktif olarak katıldığı kurslar hakkında bilgi alarak kursiyerlerin ders aldıkları sınıfları inceledi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto