Antalya Haber: Başkan koronavirüsü yendi, göreve döndü

16.09.2020 10:03

Antalya haber... Covid-19 testi pozitif çıkan, koronavirüs tedavisinin ardından 14 günlük karantina süresini tamamlayıp hastalığı yenen Ak Parti Korkuteli ilçe başkanı Kemal Sancaktar, görevinin başına döndü.

Antalya Haber: Başkan koronavirüsü yendi, göreve döndü

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre, Ak Parti Korkuteli Belediye Başkanı Kemal Sancaktar’ın 31 Ağustos günü , Korkuteli Devlet Hastanesi'nde yaptırmış olduğu Covid-19 testi pozitif çıktı.Tedavi altına alınan Sancaktar,  7 gün süren tedaviyle sağlığına kavuştu.Başkan Sancaktar, 7 Eylül günü hastaneden taburcu olan ve 7 günlük 
karantina süresini evinde tamamlayan Başkan Sancaktar’ın 15 Eylül'de yapılan son testinin negatif çıktığı bildirildi.Başkan Sancaktar, görevine başladı.
Kemal Sancaktar, "Şimdi daha iyi anlıyorum ki bu hastalığa yakalananlar maalesef her aşamasında elinde olmayan zorlu bir süreç yaşıyor. Onun için ne olursa olsun uyarıları dikkate alalım, sağlığımızın kıymetini bilelim. Ben çok şükür ki iyiyim, eşim ve oğlumun da sağlık durumları gayet iyiler, inşallah hep birlikte daha da iyi olacağız. Lütfen maske, mesafe, hijyen kurallarına maksimum seviyede uyalım, asla ihmal etmeyelim” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto