Kopan parmak yerine dikildi

12.10.2017 11:08

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde, mobilya ustası 57 yaşındaki Ramazan Kantaş'ın, kopan sol el baş parmağı 3 saatlik bir operasyonla geri dikildi.

Manavgat'ta ahşap doğrama işi yapan Ramazan Kantaş, 4 Ekim'de atölyesinde çalıştığı sırada sol el baş parmağını elektrikli spiral testereye kaptırdı. Olayın ardından ameliyata alınan Ramazan Kantaş'ın kopan parmağı, 3 saat süren operasyonla dikildi. Başarılı geçen ameliyatın ardından servisteki tedavisi tamamlanan Kantaş, taburcu edildi.

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESI'NDE, MOBILYA USTASI RAMAZAN KANTAS'IN, ELEKTRIKLI TESTEREYE KAPTIRARAK KOPAN SOL EL BAS PARMAGI, 3 SAATLIK OPERASYONLA DIKILDI.(DOKTOR ORTADAKI GOMLEKLI)(FOTO:ANTALYA-DHA)

İNCE DERİ TUTUYORDU

Ameliyatı gerçekleştiren Op. Dr. Baver Acar, hasta acil servise geldiğinde parmağı sadece ince bir deri parçasının tuttuğunu söyledi. Hastanın ilk semt polikliniğine gittiğini kaydeden Dr. Acar, "Olayın ardından hasta 2-3 saat içinde ortopedi ve travmatoloji kliniğine getirildi. önceden bilgi verildiği için ameliyathaneyi hazırladık ve erken müdahale için zaman kazandık" dedi.

Dikilen parmağın 3-4 ay içinde eski işlevselliğini kazanacağını açıklandı. Ramazan Kantaş ise 3-4 ay içerisinde parmağını eskisi gibi hareket ettirebileceğini öğrendiğinde çok sevindiğini belirtti.

(DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto