Antalya'da nefes kesen operasyon

10.07.2019 13:36

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yaşanan olayda Alman uyruklu şahıs, bozulan motoru tamir etmek için yaklaştığı 15 metre derinliğindeki su kuyusuna düştü. Şahıs jandarma ve polis ekipleri tarafından kurtarıldı.

Antalya'da nefes kesen operasyon

Edinilen bilgiye göre olay Konyaaltı ilçesi Karatepe Mahallesi’nde sabah saatlerinde yaşandı. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine, 15 metrelik su kuyusuna düşen bir şahıs için, bölgeye itfaiye ve Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri geldi.   

22 kişilik jandarma ekibi ve itfaiye hızla yerleşik yaşayan 68 yaşındaki Alman uyruklu Herbert Wawrzynak’ı düştüğü kuyudan kurtarmak için çalışmalara başladı.

Wawrzynak’ın kuyudaki su motorunu tamir etmek için kuyunun yarısına kadar indiği ve bastığı tahtaların kırılması sonucu 15 metre yükseklikten içi su dolu kuyuya düştüğü belirlendi.

Wawrzynak’ın, 2 metre derinliğindeki soğuk suyun içinde zorlukla yüzeyde durduğunu tespit eden ekipler, kuyunun içine inip, Wawrzynak’ı 1.5 saat süren çalışmayla kurtarmayı başardı.

İlk müdahalesi olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan Alman Herbert Wawrzynak, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Vücudunun bazı yerlerinde kırık ve küçük yaralanmalar bulunan Herbert Wawrzynak’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto