Komiserin erken ihbarı faciayı önledi

25.08.2019 15:37

Antalya’da bir apartmanın çatı katında çıkan yangın, o an karşı binadaki evinde istirahat eden komiserin dikkati sayesinde kısa sürede söndürüldü. Yanındaki telsiziyle 112’ye ihbarda bulunan komiser, evinden eşofmanlarıyla çıkarak apartmandaki vatandaşların tahliyesini sağladı.

Komiserin erken ihbarı faciayı önledi

Yangın, saat 13.30 sıralarında Kepez ilçesi Gündoğdu Mahallesi 3069. Sokak'ta 4 katlı bir apartmanın çatı katında çıktı. 

Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şubesi’nde komiser olarak görev yapan Ömer Faruk Aydoğdu, istirahatte olduğu gün evinin balkonunda oturduğu sırada karşı binanın çatısından dumanlar yükseldiğini gördü. 

Aydoğdu, yanındaki telsizle polis meslektaşlarına durumu bildirip, bölgeye acil olarak itfaiye ve sağlık ekipleri talep etti. 

Bu sırada çatının alevler arasında kaldığını gören Aydoğru, evinden eşofmanıyla çıkıp apartmana girerek vatandaşların tahliyesini sağladı. 

Hızlı ihbar sonucu kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını diğer binalara sıçramadan kontrol altına alarak söndürdü. 

Mahalleliyi sokağa döken yangında apartmanın çatı katında hasar meydana geldi. 

Polis yangınla ilgili inceleme başlatırken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor. 


 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto