"Kıskanmasın diye giyimini bile değiştirdi" Ama ölümüne engel olamadı!

19.02.2021 17:03

Antalya haber... Antalya'da doktor eşi Yusuf Onur Kaan Bozkurt’un tabancayla vurup öldürdüğü diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt'un ölümüne ilişkin kahreden detaylar ortaya çıktı. Talihsiz kadının en yakın arkadaşı ve danışanı Tuğba Pekdiri Avcı, "Gamze, kocası kıskanmasın diye giyimini bile ona göre ayarlıyordu. Yaşarken melek gibiydi, şimdi melek oldu gitti" ifadelerini kullandı.

"Kıskanmasın diye giyimini bile değiştirdi" Ama ölümüne engel olamadı!

Antalya haber...Antalya'da, doktor Yusuf Onur Bozkurt'un(58) diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt’u (38) tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar etmesinin yankıları sürüyor. Eşinin öldürdüğü diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt'un cenazesi dün Uncalı Mezarlığı'na verilirken, ailesi ve yakınları da evlerinde taziyeleri kabul ediyor. Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, evde bulunan doktora ait biri ruhsat tarihi geçmiş iki silahtan olayda 7.65 mm'lik tabancanın kullanıldığını belirledi. Çiftin daha önce İzmir'de yaşadığı, boşanma aşamasına gelmeleri üzerine 4 ay önce ilk olarak Gamze Kaçar Bozkurt'un bir ay sonra da eşi Yusuf Onur Kaan Bozkurt'un Antalya'ya taşındığı öğrenildi.

Gamze Kaçar Bozkurt'un en yakın arkadaşı ve aynı zamanda danışanı Tuğba Pekdiri Avcı, çiftin yaşadıklarına en yakından tanık olan birisi olarak gördüklerini anlattı. Çift arasında 'kıskançlık' meselesi yüzünden sık sık tartışma yaşandığı belirten Avcı, "Gamze ile birlikte iş yapmak için tanıştık. Ancak, kısa süre içinde çok yakın arkadaş, adeta birbirimize sırdaş olduk. Bana olan biten her şeyi anlatırdı. Çok güzel yıllar geçirdik. Yaşarken melek gibiydi, şimdi melek oldu gitti" dedi.

"İŞİNİ BIRAKIP EVE KAPANDI"

Doktorun İzmir'de kadın doğum hastalıkları üzerine özel bir muayenehanesi bulunduğunu, Gamze'nin de aynı dairede diyetisyen olarak muayenehane kullandığını belirten Tuğba Pekdiri Avcı, "İzmir'de aynı ofisi paylaşıyorlardı. Ancak bu çok fazla uzun sürmedi. Eşi, ofise gelen danışanlarından Gamze'yi kıskanıyordu. Psikolojik ve fiziki şiddete maruz kaldığı için çok sevdiği işini bırakıp eve kapandı. Daha sonra ise yeniden Antalya'ya taşındı. Burada çalışmaya başladı. Kısa süren bir ayrılık süreci yaşadılar. Bir süre sonra eşi Yusuf Onur Kaan Bozkurt da Antalya'ya geldi ve barışmak için çok uğraş verdi. İntihara bile kalkıştı. Bu süre içinde Gamze, Kaan için çok uğraş verdi. İntihardan vazgeçirdi. Tedavi olmasını sağladı. Ancak, sonuç ortada" diye konuştu.

Gamze Kaçar Bozkurt'un kocası Yusuf Onur Kaan Bozkurt'u çok sevdiğini söyleyen Tuğba Pekdiri Avcı, "Gamze, kocası kıskanmasın diye giyimini bile ona göre ayarlıyordu. Şubat ayı içinde bir kamera çalışmamız vardı. Sürekli el ele göz gözeydiler. Ben de çok mutlu olmuştum. Ancak, çok uzun sürmedi" dedi.

BABASINDAN YÜREK SIZLATAN SÖZLER

Gamze Kaçar Bozkurt'un emekli öğretmen olan babası Harun Kaçar ise dün yaptığı açıklamada, "Boşanacaklardı. Araya girdik, kızım boşanmaktan vazgeçti. Damadım, geçtiğimiz günlerde silahla intihara teşebbüs etti. Kızım intihardan vazgeçirdi. Meğer celladını kurtarmış. Olaydan bir gün önce, eşimin doğum günü için tüm aile bir araya gelmiştik. Çok mutluydular. Böyle bir şey yapacağı aklıma gelmezdi. Kızım uyurken başına iki el ateş etmiş. Sonra da intihar etmiş" dedi.

Kızı Gamze'nin öldürülmeden bir gün önce annesi Nurdan Kaçar için düzenlenen doğum günü etkinliğine eşi ve çocuğuyla katıldığını ve gayet mutlu bir aile tablosu çizdiklerini belirten baba Harun Kaçar, aynı gün Duraliler Mahallesi'nde yetim kalan iki çocuk için yardım topladığını da kaydetti.

Birbirini seven doktor- diyetisyen çiftin mutlu günlerinde isimlerini bileklerine dövme olarak yazdırdıkları ve sosyal medya hesaplarında bunu paylaştıkları ortaya çıktı.

Yerel Haberler - Tüm İl ve İlçelerden Son Dakika Haberler

Yerel haberler sayfası, Türkiye'nin tüm illeri ve ilçeleri ile ilgili haberleri şehirlere göre düzenlenmiş haber servisidir.

TÜM YEREL HABERLERİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN..

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da fırtınaya aldırmadan denize girdi! İmdadına insansız cankurtaran robotu yetişti

Antalya'da fırtınaya aldırmadan denize..

Antalya'da fırtınaya aldırmadan denize girdi! İmdadına insansız cankurtaran robotu yetişti
Isparta- Antalya kara yolunda kaza üstüne kaza! Olay yerindeki ambulans ve polis araçlarına otomobil çarptı

Isparta- Antalya kara yolunda kaza üst..

Isparta- Antalya kara yolunda kaza üstüne kaza! Olay yerindeki ambulans ve polis araçlarına otomobil çarptı
Antalya'da 23 Nisan coşkusu başladı

Antalyada 23 Nisan coşkusu başladı

Antalya'da 23 Nisan coşkusu başladı
Antalya'da kuvvetli fırtınada seralara zarar verdi! Minare külahı koptu

Antalya'da kuvvetli fırtınada seralara..

Antalya'da kuvvetli fırtınada seralara zarar verdi! Minare külahı koptu
Antalya'da zincirleme kaza! 3'ü halk otobüsü, 7 araç hasar gördü! Yaralılar var

Antalya'da zincirleme kaza! 3'ü halk o..

Antalya'da zincirleme kaza! 3'ü halk otobüsü, 7 araç hasar gördü! Yaralılar var
Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası yarın Antalya'da başlıyor

Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası yar..

Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası yarın Antalya'da başlıyor