Kırcami parselasyon planları askıya çıktı
10.07.2022 10:33Antalya haber... Muratpaşa Belediyesi 8 mahallenin tamamı ve 2 mahallenin de belli bölümünü içeren bin 481 futbol sahası büyüklüğündeki Kırcami'de parselasyon çalışmasını tamamladı. Planlar, 8 Temmuz Cuma itibariyle askıya çıktı, askı süresi 6 Ağustos’ta sona erecek.

Antalya haber... Doğuyaka, Topçular, Mehmetçik, Güzeloluk, Zümrütova, Yeşilova, Kırcami, Tarım mahallelerinin tamamı, Fener ve Çağlayan mahallelerinin belli bölümlerini içeren Kırcami’de Muratpaşa Belediyesi, parselasyon çalışmasını tamamladı.
Parselasyon planları Muratpaşa Belediyesi’nde 8 Temmuz Cuma günü itibariyle askıya çıktı. Planlar, 6 Ağustos’a kadar askıda kalacak. Askı süresinin tamamlanmasının ardından Muratpaşa Belediyesi ve Büyükşehir Belediye encümenleri, muhtemel itirazları değerlendirecek. Parselasyonun kesinleşmesiyle birlikte planlar, tescil işlemleri için Tapu ve Kadastro Antalya Bölge Müdürlüğü’ne gönderilecek.
İlgili Haberler
Başkan Tütüncü: Kepez'de öncelik yeşil alan
İlgili Haberler
Başkan Uysal sözünü tuttu! “Bu yaz bambaşka geçecek”
İlgili Haberler
Antalya'da otobüs şoförü serbest bırakıldı
İlgili Haberler
Korkulan sonunda oldu! Patenli macerası ölümle sonuçlandı
Yorumlar
Yorum Yap