Kent Tarihi ve Tanıtım Daire Başkanlığı'na o isim atandı!

29.05.2019 10:05

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, Kent Tarihi ve Tanıtım Daire Başkanlığı'na Durmuş Ali Arslan'ı getirdi.

Kent Tarihi ve Tanıtım Daire Başkanlığı'na o isim atandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtım Daire Başkanlığı'na Millet İttifakı Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Arslan atandı. 

Durmuş Ali Arslan kimdir? 

İlk ve ortaokulu Aksu İlköğretim Okulu’nda tamamlayan Arslan, Aksu Öğretmen Lisesi’nde eğitim hayatına devam ederek 1991 yılında başladığı Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi’nden 1997 yılında Coğrafya Öğretmeni olarak mezun oldu. 

2001 yılında tarih öğretmeni olan Hatice Arslan ile hayatını birleştiren ve şu an 3 çocuk sahibi olan Arslan, 2004 yılında Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresine derece ile girdi ve 2007 yılında Kamu Yönetimi Yüksek Lisans derecesi ile mezun oldu.

Yüksek Lisans tez çalışmalarının bir kısmını Almanya’da yaptı. 2008 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Kamu Yönetimi alanında doktora eğitimine başladı.

Birçok Sivil Toplum Kuruluşunun kurucusu olan Arslan Türkiye Kamu Sen, Kötekli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Derneklerine üyedir ve çeşitli yetkilerde bulunmakta.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto