Necati Topaloğlu: "Kış aylarında yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı tedbirlerimizi almaya başladık"

06.11.2020 15:59

Antalya haber... Antalya'nın Kemer ilçesinde belediye ekipleri kış aylarında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbir amaçlı ilçe genelinde çalışmalar yapılıyor.

Necati Topaloğlu: "Kış aylarında yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı tedbirlerimizi almaya başladık"

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre; Antalya Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kış aylarında yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için ilçe genelinde çalışmalar yapıyor.

Yaklaşan kış aylarında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbir alan belediye ekipleri, Çamyuva, Tekirova mahalleleri ile ilçe merkezindeki derelerin içerisinde temizlik çalışması başlattı. Derelerdeki çalı ve ağaç dallarının sel ve su taşkınlarına neden olmaması için temizlik çalışması yapan belediye ekipleri, yol ve kaldırım kenarlarında bulunan ve yola sarkan ağaç dallarının da budamasını gerçekleştirdi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Kemer Belediyesi olarak kış aylarında yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı tedbirlerimizi almaya başladık. İlçemiz genelindeki derelerde biriken çalı ve ağaç dallarının temizliğini yapıyoruz. Sel ve su taşkınlarına mahal vermemek için çalışmalarımız rutin bir şekilde devam edecek" diye konuştu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto