Başkan Necati Topaloğlu'ndan yağış uyarısı

12.12.2020 16:56

Antalya haber... Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 13 Aralık'ta Kemer bölgesinde etkili olacağı bildirilen şiddetli sağanak nedeniyle vatandaşları uyardı.

Başkan Necati Topaloğlu'ndan yağış uyarısı

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre, Meteorolojiden yapılan açıklamada  Antalya genelinde beklenen şiddetli sağanaktan Kemer ilçesinin de etkilenmesi beklendiği duyuruldu. Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer'de sağanak nedeniyle herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması için vatandaşların tedbirli olmaları gerektiğini söyledi.

Metrekareye yaklaşık 100 kilogram yağışın düşmesinin beklendiğini ifade eden Başkan Topaloğlu, "Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri dün geceden beri alarm durumunda. Belediyenin tüm ekipleri tedbirlerini aldı. En büyük sıkıntımız, daha önce kömürlük olarak kullanılan yerlere oturma ruhsatı verilmesi. Kot seviyesinin altında olduğu için sel buralara gidiyor. Olumsuz bir durum yaşanmaması için ekiplerimiz buralarda yaşayan vatandaşlarımızı uyardı. Lütfen tedbirlerimizi şimdiden alalım" diye konuştu.

Sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili de açıklama yapan Başkan Topaloğlu, "Ülke genelinde kısıtlamaya uyuluyor. Bu güzel bir şey. Pandemi, tamamen çemberini daralttı. Bunu bertaraf etmek bizim elimizde. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralı çok önemli. Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Kemer Belediyesi İletişim Merkezi ekipleri görevlerinin başında. Belediye olarak sokağa çıkma yasağında da vatandaşın acil ihtiyaçlarını karşılamak için sahadayız" diye konuştu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto